Sig farvel til stress og byd mere livsglæde, ro og balance ind i dit liv. 

Du er måske sygemeldt eller begynder at opleve stress-signaler som fx. hovedpine, svimmelhed, hukommelsesbesvær, let til tåre, tristhed el.lign. Du har et ønske om at få det bedre. Det er muligt, du skal blot have lidt støtte på vejen dertil. Så er dette forløb måske noget for dig. 

Et coaching- og mindfulnessforløb, hvor du lærer dig selv bedre at kende. Vi tilretter forløbet til dig og de områder i dit liv, hvor du ønsker mest forandring. Stress behøver ikke kun at være arbejdsrelateret, men kan også forekomme i privatlivet eller en kombination af disse. Ofte er det tankerne omkring ens situationen, der udløser stress- symptomerne. 

Du lærer at implementere mindfulness i din hverdag, og gøre det til en naturlig del af dit liv. Mindfulness er videnskabeligt bevist at have en meget effektiv og positiv indvirkning på stress. Det kan medføre et stærkere fundament, med større egenomsorg og mere glæde i livet. 

Det særlige ved min terapiform er, at jeg kombinerer samtale med effektive NLP visualiseringsøvelser samt mindfulnesstræning. Dette skaber en helhed mellem det mentale, følelsesmæssige og kropslige samspil. 

5 sessioner a 60 min ” 2000,-

8 sessioner a 60 min = 3100,-