Om mig

Kontakt mig

Kvinden bag LykkeRo

Jeg er kvinden bag LykkeRo. Jeg er 39 år og bor i et dejligt hus med min kæreste og hund. Jeg er oprindeligt uddannet lærer og det job har givet mig meget. Det har givet en stor forståelse for børn, men også mennesker generelt. En forståelse af, hvordan vi alle er meget forskellige og skal mødes forskelligt. Hvordan vi alle oplever verden og livet ud fra vores egne øjne. Derfor har jeg stor respekt for din model af verden.

Jeg står for nærvær og ro og er nysgerrig på din model af verden og at hjælpe dig. Jeg har selv haft et stressforløb og fik et kæmpe udbytte af coaching og mindfulness. Mindfulness og yoga har i mange år været en stor del af mit liv, og har givet mig meget. Efter eget stressforløb steg min interesse endnu mere for, hvordan blandt andet krop og sind hører sammen. Ligeledes hvordan vores tanker kan spænde ben for os, og ligeledes hvordan vi kan få det bedre ved at ændre vores mindset.

Jeg sprang derfor ud i en NLP uddannelse hos NLP Aalborg. Det har været en fantastisk rejse, som jeg gerne vil give videre til andre.

Har du lyst til at arbejde med dig selv og mærke forandring i krop og sjæl, er du meget velkommen til at kontakte mig.